AUDIT

Daca ai dubii asupra relației pe care o ai cu alcoolul sau pur si simplu esti curios, te invităm să parcurgi testul ce urmează. În cazul în care rezultatul este unul îngrijorător, te asigurăm că suntem alături de tine, la un telefon distanță, pentru a găsi împreună soluțiile cele mai potrivite.  

Pe lângă efectele negative pe care le are alcoolul asupra consumatorului excesiv, traumele psihologice care survin asupra membrilor familiei, a prietenilor sau a colegilor de serviciu sunt dureroase și de lungă durată. 

Dacă impactul asupra sănătății proprii nu e un factor motivator puternic, sperăm că au ecou efectele devastatoare care se revarsă asupra familiei și a celor apropiați! 

Dacă ai intrebari:  0749 775 819  sau  0755 855 397

1. De câte ori aţi consumat băuturi alcoolice în ultimul an de zile?

2. Câte unităţi alcoolice aţi consumat într-o zi (în medie), atunci când aţi folosit băuturi alcoolice?

3. De câte ori aţi consumat mai mult de 6 unităţi de alcool pe zi?

4. De câte ori v-aţi apucat de băut alcool şi nu v-aţi mai putut opri?

5. De câte ori nu v-aţi putut îndeplini obligaţiile zilnice (la locul de muncă, familiale etc.) din cauza băuturii, în ultimul an de zile?

6. De câte ori aţi simţit nevoia să luaţi o gură de alcool (o duşcă) dimineaţa, pentru a depăşi starea de mahmureală, în ultimul an de zile?

7. De câte ori aţi avut, în ultimul an, un sentiment de remuşcare sau vinovăţie după consumul de băuturi alcoolice?

8. De câte ori, în ultimul an de zile, vi s-a întâmplat să nu vă amintiţi ce s-a petrecut cu dumneavoastră în noaptea trecută, datorită consumului de alcool?

9. Aţi fost implicat în accidente (rutiere, la locul de muncă etc.) datorită faptului că aţi consumat băuturi alcoolice?te ori, în ultimul an de zile, vi s-a întâmplat să nu vă amintiţi ce s-a petrecut cu dumneavoastră în noaptea trecută, datorită consumului de alcool?

10. O rudă, un prieten sau un medic s-au arătat îngrijoraţi de consumul dumneavoastră de alcool sau vi s-a sugerat să întrerupeţi consumul de alcool?